Asterisk War: Phoenix Festa

View previous topic View next topic Go down

Asterisk War: Phoenix Festa

Post by Admin on Mon Aug 15, 2016 2:05 am

Here are the Ending Credit Answers:
https://youtu.be/hqZ3fNT-iEo

1. Who's the original creator of The Asterisk War:
The Academy City on the Water?

Answer: Yuu Miyazaki

2. Where are the offices for game developer
APLUS Co., Ltd. located?

Answer: Shin-Osaka

3. [Producer] Ritsu Yamaguchi
[Director] Hideaki Mizota
How did these two originally know each other?

Answer: College Classmates

4. [Planners]
Kazuki Fujiwara / Kohei Tomita
Who was the main planner behind the battle system?

Answer: Tomita

5. [Programmers]
Yasuteru Mukai / Kazuki Aoki / Kaori Kawamura
Which of these was the lead programmer?

Answer: Mukai

6. [Design Management]
Masatoshi Ohara
Which of these ISN'T part of design management?

Answer: Meal Preparation

7. Now, how many designer worked on this game?

Answer: 12

8. [???] Makoto Suehiro
What was Makoto Suehiro in charge of?

Answer: Sound

9. Which character did DejimaMajide inc. draw first?
Answer: Claudia

Admin
Admin

Posts : 65
Join date : 2016-07-23

View user profile http://officialr3dgaming.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Asterisk War: Phoenix Festa

Post by Admin on Mon Aug 15, 2016 2:23 am

Answers for the Final Exam: (These are randomized so I will give you my correct answers to various questions that I have come across.)
Play video at 13:13 if you need a visual guide: https://www.youtube.com/watch?v=JKH8du7NchA

Q: What Supplies Power for Luxes?
Answer: Prana

Q: What element is a direct result of Invertia?
Answer: Mana

Q: Claudia Enfield is the student council president of which school?
Answer: Seidoukan Academy

Q: What is the name of the Festa that is held in the winter of the third year?
Answer: Lindvolus Festa

Q: Which of these do you use to perform actions?
Answer: Prana

More answers will be up once I finish rendering my videos for them.

Admin
Admin

Posts : 65
Join date : 2016-07-23

View user profile http://officialr3dgaming.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Asterisk War: Phoenix Festa

Post by Admin on Mon Aug 15, 2016 2:25 am

How to get a route for each character. These answers at towards the beginning of the game will help you with getting a certain girl and her route.

Choices:
Give Another Excuse --> Julis' Route
Loudly Appeal Innocence --> Saya's Route
Lie Like a Rug --> Claudia's Route
Earnestly Beg for Forgiveness --> Kirin's Route

Admin
Admin

Posts : 65
Join date : 2016-07-23

View user profile http://officialr3dgaming.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Asterisk War: Phoenix Festa

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum